Aanmelden leerling

Aanmelden

Wanneer u denkt dat OBS De Steven wellicht de juiste school voor uw kind(eren) is, nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en met ons in gesprek te gaan over ons onderwijs. U kunt hiervoor contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bent u al zeker van uw zaak dan kunt u ook het aanmeldingsformulier invullen en opsturen/afgeven. Met dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing (zie schoolgids voor ons aanmeldingsprotocol). De directeur neemt na ontvangst van het formulier contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens het gesprek dat daarna volgt, wordt u rondgeleid door de school en is er volop de gelegenheid eventuele vragen te beantwoorden.

Kennismaken

Vanzelfsprekend is er voor een nieuwe leerling gelegenheid om samen met de ouder(s)/verzorger(s) de school te bekijken en om kennis te maken met de leerkracht(en) en de groep. Jonge kinderen (4 jarigen) kunnen maximaal 5 dagdelen “proefdraaien”. Na aanmelding ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) een uitnodiging voor de eerste keer “proefdraaien”. In overleg met de groepsleerkracht kunnen de andere dagen worden afgesproken.