Schoolfruit

De leerlingen van groep 1 en 2 krijgen op school in de ochtendpauze drinken en fruit aangeboden. De kosten hiervan zijn 1 euro per week ( 40 euro per jaar).

Voor de groepen 3 t/m 8 geldt dat zij zelf eten en drinken meenemen voor in de pauze. Wij zien graag dat de leerlingen gezonde pauzehappen mee naar school nemen. Op maandag t/m donderdag is dit fruit. Op vrijdag mogen de leerlingen een koekje mee voor in de pauze.

Op school doen we jaarlijks mee aan de ‘Week van de pauzehap’. Bij de ‘Week van de Pauzehap’ hoort een gratis boodschappenpakket boordevol verantwoorde tussendoortjes. De leerlingen  doen uitdagende opdrachten en leren en ervaren hoe leuk het is om lekker gezonde pauzehappen te eten.